ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε εκπαίδευση και εμπειρία σε ανοικτές τεχνολογίες με σκοπό να γίνουν προσβάσιμες και δημιουργικές για όλους.

Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενηλίκους για ανοικτές τεχνολογίες, όπως 3D printing, κοπή με CNC, ηλεκτρονικά Arduino και προγραμματισμό.

Εργαστήριο

Το εργαστήριο μας είναι και δικό σας. Οι 3D printers, το CNC, τα εργαλεία και ο υπόλοιπος εξοπλισμός προσφέρετε για χρήση από τα μέλη μας για να φτιάξουν τα δικά τους έργα στην άνεση ενός εξοπλισμένου εργαστηρίου.

ερευνα, ανάπτυξη και πρωτοτυποποίηση

Προσφέρουμε υπηρεσίες ΕκΑ σε εξειδικευμένα πεδία ανοικτών τεχνολογιών 3Δ εκτύπωσης, ηλεκτρονικών και προγραμματισμού για να σας βοηθήσουμε με τις ιδέες, τα έργα σας και για γρήγορη πρωτοτυποποίηση αυτών. Από το σχεδιασμό, την 3Δ εκτύπωση μοντέλου και στα ηλεκτρονικά.

Ενημερωτικό Δελτίο

Η ομάδα μας

Ποιοί είμαστε:
Uploaded image

Μανώλης Μπριτζολάκης

Ο Μανόλης έχει πτυχίο στα οικονομικά με εμπειρία σε συνεργατικά και κοινοτικά εγχειρήματα. Ο μη συμβατικός τρόπος σκέψης του έχει ικανότητες για οργάνωση και συντονισμό για τα Κοινά.
Uploaded image

Δημήτρης Κουκουλάκης

Ο Δημήτρης έχει μεταπτυχιακό μηχανικού λογισμικού με εμπειρία σε ανάπτυξη λογισμικού σε embedded systems και από back-end μέχρι front-end περιλαμβανομένου εφαρμογές κινητών. Του αρέσει να συνεργάζεται για τα Κοινά.
Uploaded image

Jann Kruse

Ο Jann έχει διδακτορικό στη πειραματική φυσική με εμπειρία σε μικροηλεκτρονικά και λέιζερ. Το πάθος του για την ελευθερία της γνώσης και τη καινοτομία τον οδήγησε στη 3Δ εκτύπωση, στις ψηφιακές κατασκευές και τους αυτοματισμούς.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας